Espoo, Oittaa

Leirintäalueemme sijaitsee lähellä luontoa, Bodom-järven rannalla sekä Oittaan ulkoilukeskuksen palveluiden äärellä. Leirintäalueellamme on runsaasti tilaa matkailuajoneuvoille (64 sähköpaikkaa) ja teltoille (60 telttapaikkaa). Emme varaa etukäteen asuntoauto- tai telttapaikkoja, vaan ne jaetaan tulojärjestyksessä. Meiltä voi myös vuokrata 2- ja 4 hengen leirintämökkejä.

Alueeltamme löytyy grillikatos, keittiörakennus, pieni lasten leikkipaikka, sekä lisämaksusta on myös mahdollista vuokrata saunaa, sekä pelata minigolfia. Lisäksi vastaanotostamme löytyy kioskikahvila, josta voi ostaa pientä suolaista ja makeaa purtavaa sekä virvokkeita.

Bodom-järven uimaranta, sekä maksuton Angry Birds- leikkipuisto sijaitsevat leirintäalueen vieressä, noin parin minuutin kävelymatkan päässä. Alueemme läheltä löytyy myös monia ulkoilureittejä, frisbeegolf rata, rantalentopallokenttiä, koripallokenttä sekä välinevuokraamo. Välillä rannan lähellä järjestetään liikunnallista toimintaa ja erilaisia tapahtumia.

Pääkaupunkiseudun palvelut ja kansallispuistot ovat lähellä: Vesipuistot Serena ja Flamingo, IKEA, lentokenttä, Helsinki ja sen lukemattomat käyntikohteet, sekä Nuuksion kansallispuisto. Näihin kohteisiin on helppo päästä, sillä leirintäalueemme sijaitsee Turuntien ja Kehä 3:sen varrella, vain n. 20 km Helsingistä. Alueeltamme pääsee myös julkisilla ajoneuvoilla Espoon keskukseen, sekä Leppävaaraan.

Olemme avoinna 2.9 asti ja vastaanottomme on auki joka päivä klo 9-21.

Tervetuloa!HINNASTO

Mökit

2 sänkyä 4 sänkyä
1 yö 65,00 € 79,00 €
  • Lemmikkimaksu (kissat ja koirat): 5,00 €

Caravan ja Teltta

Perusmaksu: 15,00 € /vrk
  • Yksin telttaileva ei maksa henkilömaksua
Henkilömaksu: 6,50€ /vrk
  • Alle 3-vuotiaat majoittuvat ilmaiseksi
Sähkö: 6,00 € /vrk Camping Key/SF Caravan – alennus: 2,00 € /vrk
Perhepaketti: 35 € /vrk
  • Sisältää perusmaksun ja henkilömaksut (2 aikuista ja 2-3 alle 15 v. lasta)
  • Lisälapset 3,00 € /vrk

Yhteystiedot

Sun Camping Oittaa Espoo
045 255 0077
espoo@suncamping.fi
Kunnarlantie 31
02740 Espoo
SC

2 hengen mökki Espoo Camping

Viihtyisä mökki 2 hengelle: 2 sänkyä, vuodevaatteet (peitot ja tyynyt), jääkaappi, pöytä ja pieni terassi. Mökissä ei ole liinavaatteita, mutta tarvittaessa kertakäyttölakanasetin voi ostaa vastaanotosta (6€).

SC

4 hengen mökki Espoo Camping

Viihtyisä mökki 4 hengelle: 2 kerrossänkyä, vuodevaatteet (peitot ja tyynyt), jääkaappi, pöytä ja pieni terassi. Mökissä ei ole liinavaatteita, mutta tarvittaessa kertakäyttölakanasetin voi ostaa vastaanotosta (6€).